Плащане и доставка

ПЛАЩАНЕ

Приемаме плащания с наложен платеж, дебитна и кредитна карта. 

ПОРЪЧКА
Договорът за покупко-продажба се сключва с изпращане на имейл за потвърждаване на поръчката от EMVy на посочения от клиента имейл адрес. Имейлът съдържа данните на клиента, цената на закупените стоки, номера на поръчката, адреса и цената за доставка. EMVy се задължава да достави стоките в рамките от 5 до 7 работни дни от получаването на имейла за потвърждение. За избрани артикули срокът на доставка е до 14 работни дни. Възможно е удължаване на срокът за доставка при кампании и намаления. Ако клиентът прецени, че вече не желае избрания артикул, може да анулира поръчката си, чрез изпращане на имейл с отказ в рамките на 2 дни от изпращането на имейл за потвърждение от нас.

КУРИЕРСКИ ТАКСИ 
Преди извършване на окончателното плащане, всички такси за доставка ще бъдат изчислени от куриерската фирма Speedy за България.  Моля, имайте предвид, че таксата варира в зависимост от дестинацията на пакета.

ДОСТАВКА
Всички наши поръчки се изпращат от София, България.
EMVy приема поръчки за доставка по целия свят. Продуктите се доставят със Спиди за България За България повечето поръчки се доставят в рамките от 5 до 7 работни дни след потвърждение на поръчката от наша страна.